marți, 9 mai 2017

Contemporanii

Contemporanii care ne fac sila si ne fac sa sangeram


Foto: fara sutien.

Spectacolul  de Kafka care se petrece sub ochii nostrii, fara ca noi sa facem un lucru cat de mic pentru a stopa aceasta degringolada a moralitatii decidentilor tarii, nu ne va face decat voma.
Cu cat se scormoneste mai adanc in trecutul apropiat al alegerilor, vedem ce nedemni sunt cei carora le-am dat demnitatea cea mai inalta pentru a ne reprezenta.
Am vazut cum in anii 450 i,h. (Brutus)cat de mult se punea bazele pe democratie si cum un decident a preferat sa-si decapiteze proprii baieti pentru ca, au atentat la democratie si la republica sustinand instaurarea unui rege. Este dur dar ,arata cat de hotarati erau primii democrati greci cand au pus bazele democratiei si republicii. Ce a urmat este  o atitudine schimbatoare in functie de capeteniile militare bazate pe victoriile in lupte.
De acum 2.500 de ani s-a ajuns la concluzia ca trebuie aparata cu viata Republica si  conducerea poporului pentru a stopa coruptia. Coruptia nu a aparut acum  de curand, ea s-a instaurat inca din timpul slabirii haturilor decidentilor care devin un pericol pentru democratie si pentru distrugerea unui intreg neam.
Asta se corecta numai cu decapitarea.
Noi ce facem acum? O scaldam in mod infantil si vedem cum lupii flamanzi care, au mancat bugetele tarii sunt bine mersi, destrabalandu-se sub nasul nostru, si fara nici o grija a zilei de maine ci, numai avand  grija distractiei. Nu au bunul simt sa plece in colturi indepartate sa se distreze pe banii nostrii, ei se distreaza aici batandu-si joc de noi si ne sufla in dramba. Stiti ca sunt experti in seme la nas.
Ne dau cu tifla in nas si cei care se erijaza la tv. ca deontologi si ne spun senin ca, peste tot este coruptie. Coruptie este dar, trebuie tunuta in frau prin pedepse aspre si nu a le canta in struna, ca de aceea am ajuns aici unde suntem acum. Nu cred in executiile capitale, caci am vazut ca si ISIS pentru coruptie  dau pedeapsa cu decapitarea si totusi nu au reusit sa o eradicheze, dar macar confiscarea averii furata din bugetul statului la noi, trebuie facuta impreuna cu cativa anisori de parnaie, fara sutien, fara intimitate la buda,etc....
Vedeti ce fricoase sunt  vedetele politicii si noi care credeam ca sunt stindardul democratiei si ei fiind la randul lor regii coruptilor, le era frica unii de altii, si asa ne joaca pe noi pe degete, cei care sunt niste impostori hoti si criminali, caci aceste politici au dus la dezastrele din spitale, scoli, pensii, lefuri, finante.Au lasat urme insangerate pe trupul poporului. Asa ca trebuie sa punem capat acestui talmes-balmes, de europenism, care daca ii dai un bobarnac se prabuseste ca un castel de carti de joc.

Niciun comentariu: