miercuri, 17 mai 2017

Gata sa reziste


Am un gol in suflet cand vad astfel tineri sacrificati fara un scop nobil, conflictele intretinute cu buna stiinta in scop propriu si de  puterile militare actuale nu inseamna decat o crima la  adresa umanitatii.
In Orientul mijlociu este o zona propice care, se supune zicalei romanesti :"intarata-i Drace ca si mie imi place".
Starnirea prin scormonire a musuroiului cu furnici carnivore, nu constituie mari pierderi pentru Europa sau SUA. Acele mici deranjamente  dar, care fac publicitate negativa uriasa, cu pierderi mici este in avantajul starnirii urii contra "teroristilor", care sunt inregimentati in oastea religioasa si care nu au cum sa-si controleze apoi instinctele.
Dvs. ce simtiti in suflet si in gandire cand vedeti au auziti vorbele lui (gata sa reziste pana la moarte)?
Eu sumt desertaciune in suflet si ma gandesc cum acesti copilandri sunt smulsi de langa familiile lor si de langa mamele lor deznadajduite ca, nu pot impiedica sacrificarea fiilor, pentru ca acest tanar este cel mai mic dintr-o familie cu mai multi baieti "teroristi ".
Este un razboi intre civilizatii si religii, fara finalitate nici in urmatoarea mie de ani. Cred ca o mare gresala a fost facuta atunci cand ISIS era pe cai mari si a fost refuzata de marile puteri pentru a participa la negocieri. Poate pierderile si distrugerile in vechile orase ale Orientului mijlociu erau mai mici si europenii erau scutiti de aceste piese tragice si minore desfasurate in marile orase europene, in comparatie cu distrugerile de vieti omenesti de pe teatrele de razboi din Orientul mijlociu.
Eu sunt aparatoarea drepturilor la viata din orice colt al lumii si sunt pentru respectarea fara dispret a oricaror fiinte umane, care merita sa traisaca intr-un vad de securitate minima si daca se sacrifica, atunci sa stie si ei pentru ce, nu pentru niste idei iluzorii ale altora. Nimeni nu traieste in locul nimanui.
De aceea privesc cu durere aceste sacrificii mai ales ale tinerilor barbati, care ar trebui sa contribuie la recladirea stricaciunilor facute pentru testarea armelor noi ale "vitejilor" lumii actuale si a vitezei distrugerilor asupra fiintelor umane care, traiesc in lumea lor construita acum cel putin 1300 de ani pe o religie pe care si-au insusit-o fiind legalizata in timp.
Sa fim  ingaduitori si sa contribuim la minimalizarea implicarii marilor puteri in viata lor, in croirea ei viitoare, pentru ca, sacrificiile umane sa fie tot mai reduse. Sa pastram proportiile si aceste acte "teroriste" de export pentru ei, sa le  catalogam ca pierderi minore, de parada pentru impostorii politici actuali, pentru a demonstra cat de rai sunt "teroristii", si a trece cu vederea distrugerile multiplicate inmiit la  civillizatia lor, unde s-a nascut societatea trecuta si acum prezenta si viitoare pentru ei.
Sa stam stramb si sa judecam drept, pentru ca este in puterea noastra a capetelor luminate ale lumii sa schimbam soarta acestor conflicte militare inumane, din toate partile.
Las la latitudinea dvs. sa va dati raspunsul in sufletul dvs. referitor la acest tanar si altii ca el, care nu realizeaza ca viata este numai una si nu trebuie sa te debarasezi de ea ca de o haina uzata.

Niciun comentariu: