duminică, 7 mai 2017

La cald

2017

Rezultatele (la cald)

Foto: bastarzi.

Oare "Zarurile au fost aruncate ?"

Mereu am avut in vedere pasul 2.
S-a depus  un efort urias pentru castigarea alegerilor de o marioneta  papusarita de o batrana, care este mandra de ce a facut dintr-un ...barbat parat un Azorel...
Stiu ca aceasta victorie este de moment si francezii nationalisti,  vor da o nota de instabilitate permanenta. Dar asta este viata, si partidele imbatranite la conducerea tarii, trebuiau sa plece si ele cu un sut in chiur fiind uzate de li se vedeau partile intime, zbarcite si care atarnau in mod dizgratios. Daca NATIONALISTII nu s-au mobilizat suficient este ca au fost impriedicati de cei care vor o Franta  decazuta fara barbati adevarati.
Insa urmatoarea perioada este bine venita pentru ca dupa ce-si vor linge ranile, sa purceada la o gandire mai pragmatica, care sa dea rezultate, Si eu care contraziceam pe carcotasi care spuneau ca  FNF este prea moale pentru batalia dusa. Acum vad ca aveau dreptate si este prea tarziu. Poate ca un barbat putea mai bine sa bata cu pumnul in masa si sa lase pudibonderia deoparte, sa dovedeasca ca sunt de neanfrant mai ales de o bunicuta  mai mare cu 25 de ani decat papusa sa masculinizata.
Viitoul este inainte, Franta este nemuritoare si zarurile au fost aruncate momentan dar, pot fi recuperate foarte usor, numai sa se vrea a se avanta in lupta, cei care au pierdut in mod fortuit.
Noi nu stim unde vom fi la alegerile viitoare, poate oale si ulcele(eu), dar atunci sunt sigura ca NATIONALISTII francezi, vor lupta fara manusi ca o lupta pentru razbunarea secolelor de ingenunchere de forte straine.
NATIONALISTII vor plati toate datoriile,  cu lama sabiei.
PS Nu am ascultat inca  cuvantarea lui Marin Le Pen dupa pierderea alegerilor pentru moment.

Niciun comentariu: