joi, 18 mai 2017

Mediocritate timidaFoto:langusta.

O masa amorfa caracterizata prin mediocritate timida. Asa ne vor  decidentii, votati de noi la ordinele straine, care vor o noua lume cretinizata si Romania este numai BUNA PENTRU ACEST EXPERIMENT.
Am vazut cum dupa ce sunt prinse in lazi cu plasa momite cu alti pesti si apoi scoase la suprafata, in barcile pescarilor, langustele sunt bagate in tuburi fiecare cu mana, pentru a sta separat pana se ajunge cu ele la restaurantele japoneze profilate pe meniuri cu languste, unde pretul platit  la pescari este de 100 de dolari pe kg.
Dar revenind, la a nu tine langustele la un loc este pentru ca, se lupta pana se sfasie si odata ajunse la vanzare nu mai valoreaza decat 0 dolari pentru ca, nu mai sunt cumparate de nimeni, sunt ferfelita.
Asa vad eu lupta asta  politica de la noi, mai ales acum dupa alegeri.
Se lupta pana se sfasie  ca, apoi sa devina balastru politic nefolositor nimanui, mai ales dupa ce ne vor fi luate si ultimele bogatii, acum aud ca si namolul binefacator reumatismului, este ravnit si este pe cale de a fi vandut strainilor.
Era sa zic ca noua ne-a ramas numai parul pubian de vandut.:(
Viata noastra politica trebuie inceputa de la 0, dupa modelul facut de americani si englezi, pentru administrarea tarilor Germania si Japonia dupa razboi, pentru 5 ani.
Dar aici nu a fost nici un razboi, a fost razboiul Mafiei infractorilor din esalonul 2 al ceausistilor ,contra unui popor credul care, asa cum spuneau chiar mintile luminate dupa 1989, ca ei se retrag si lasa sa ne conduca destinele POLITICIENII :((( Eroare totala sau naivitate absoluta ???
Cine erau politicienii experimentati in ale infractiunilor mai ales financiare ?
Ii simtim acum si maine si poimanine pana vom exista daca, nu punem piciorul in prag si nu ii alungam din viata noastra, cu cizmele lor murdare de cacat apasand, pe grumazul nostru din fildesul cel mai curat.
Ce zicea Ioana D'Arc ????.

Niciun comentariu: