marți, 16 mai 2017

Tristete

CARE MAI ESTE ETALONUL VALORII ???

Tristete criminala

2 babete trecute de 60 de ani fac jocurile in Europa viitoare. Angela nascuta in 1954 si Brigitte nascuta in 1953 adunand impreuna 127 de anisori, fragede nu ? Cred ca ce mai rad babele astea de noi, (cand fac frectie la piciorul de lemn) toti europenii :)))De aceea  rupem noi romanii, coatele UE sa ne tina si pe noi pe acolo in viteza a 7-a,  macar sa ducem gunoiul, fara tampoane ca nu mai este cazul:))).
Cat de curand se vor desparti apele in UE:
Ori vom trai in continuare acceptand sa ne calareasca aceste doua gloabe batrane, ori  stigmatul  :"baboaiele conduc Europa ", care va ramane in istorie, va  crea revolte si le vom arunca din sa pentru totdeauna si toata aceasta constructie din chirpici se va narui la primul val  de apa torentiala ca acela, venit de pe varfurile muntilor nostrii cheliti din cauza  hapsanilor care ne-au condus si la indrumarea  nesatuilor din conducerea UE.
Numai la gandul ca babetele astea asa de fragede, ne conduc destinele si trebuie sa ne scoata din minti. Madam Angela este mai inteligenta si mai rafinata,   in timp ce profesoara de teatru care a  deturnat de la copilaria lui prin manevre scabroase, pe un putulache de 15 ani, este  dementiala.
Parerea mea ca acest binom imbatranit, are zilele numarate. PE FRAGEDA ANGELA O TRAGE IN JOS ALTA FRAGEDA PROFESOARA DE TEATRU, CARE CONSIDERA PE EUROPENI, NISTE EMANUELL DE 15 ANI, ADICA NISTE OI CU STAIF, aruncandu-se in prapastie in ritm de Marseieza.
Haideti, copii ai patriei
Ziua gloriei noastre
Împotriva tiraniei a venit!
Steagul însingerat este ridicat!


Refren
La arme cetateni!
Formati-va batalioane!
Sa mergem, sa mergem!
Ca nimeni de alt sange
Sa nu pofteasca a calca glia noastra.


Acum vom vedea cat de imbatranita este si Europa noastra senilizata, daca accepta aceasta bataie de joc la adresa ei, ajunsa in perioada  comunei primitive a MATRIARHATULUI. Oare perioada PATRIARHATULUI a apus neputincioasa tocmai acum cand este cea mai mare nevoie de ea ???.

Niciun comentariu: