vineri, 5 mai 2017

UE precum LENINFoto Mausoleul lui Lenin de la Moscova.

Ce sabotaj  in mass media se face la  alegerea Marinei Le Pen  cum ca, vrea  dupa alegeri daca este aleasa Presedintele Frantei, sa  faca Referendum pentru iesirea Frantei din UE! Mereu am spus ca UE este precum Lenin la Mausoleul din Moscova. Fie vorba intre noi, de cand m-am angajat  acum 50 de ani(dar sa nu spuneti la nimeni) se discuta de catre doamnele care mai mergeau in excursie la Moscova, pentru a veni si a face bisnita aici cu caciuli si gulere de blana, aspiratoare, ca Lenin nu este Lenin adevaratul ci,  un alt mort cu care rusii il schimbau din cand in cand(cand gaseau un mort asemanator, in rest ii faceau tratamente celui existent, la subsol). Obligatoriu cine ajungea la Moscova trebuia sa mearga si la Mausoleu, caci intrajutorarea intre popoarele comuniste exista si taxa de intrare era importanta caci, cozile  erau si sunt kilometrice si erau principalele surse de zvonuri despre Lenin.
Discutia era cu cate una care, mai bine voia si se simtea mai implinita daca mai cutreiera magazinele, decat sa mearga la un mort cu semnul intrebarii asupra identitatii, dar colegele o  convingeau. "Vino mai ca,  daca e Lenin, si ai venit pana aici fara sa vezi nici macar obiectivul"?. Si de mila de sila respectiva se aseza  gospodareste la rand pentru vreo 2-3 ore si in final pleca multumita ca, a vazut un mort, cu plata insa, dar fara coliva.
Asa si cu UE, este in moarte clinica, dar tinuta de ochii lumii in mentalul colectiv, in viata. Chiar daca acum nu se face Referendum in Franta din cauza sabotajului pentru interese straine de tarile participante, se va face maine cand UE isi va da obstescul sfarsit. Atunci ce ne vor mai spune, cu ce ne vor mai prosti ? Vor zice ca  au sabotat tarile fondatoare, care au dat pe dinafara de mult bine!
Dar noi romanii, ne tinem si cu dintii de pulpana  Angelei care, are interesul ei care coincide cu al Germaniei, pe cand noi distrugem totul ca, nu avem nici un pic de patriotism. Vedeti FNF, cum face apel la patriotism? S-au trezit ca acolo si ei sunt vaca de muls si vor sa scape de aceasta corvoada, chiar  daca s-ar infiinta un alt UE,  FORMAT DIN TARILE BOGATE SI NOI ROMANII, NU VOM MAI AVEA LOC NICI SA DUCEM GUNOIUL !!!

Niciun comentariu: