luni, 25 septembrie 2017

AfD Germania

 

Am spus BRAVO BAIETI, la aflarea vestii ca s-au situat pe locul 3 la alegerile din Germania, cu un procent neasteptat de 13-14 % pentru ca acum aproape 10 ani, am vazut ca dreapta germana, nu era organizata intr-un tot unitar. Partidul Nationalist din  Austria parea mai bine structurat si de aceea au putut castiga si alegerile. Nemtii dadeau impresia ca sunt superiori tuturor, lucru care il cred si acum si este adevarat. Si ca de fiecare data dadeau dovada de aroganta. Nu mai tin minte daca eu i-am abandonat pe ei, sau ei m-au abandonat pe mine :))))
Dar in politica  nu prin atitudine te  autoapreciezi ci, prin voturi care unora de acolo, li se pare  prea "trotteur".
ABIA ACUM ACEST PARTID INFIINTAT IN 2013, A DOVEDIT ADEVARUL SI VALOAREA NEMULTUMIRII DIN CADRUL SOCIETATII CIVILE GERMANE. SA SE DEBARASEZE DE AROGANTA!!!
Stiu ca aceasta situatie se gaseste si in randurile institutiilor de forta dar, conform unor tare ramase in urma celui de al 2-lea razboi mondial, isi ascund preferintele de frica de a fi scosi din  randurile armatei, politiei si a amenzilor uriase si chiar a puscariei.
Ignorarea unor corectii dure in cadrul societatii,  prin  starnirea institutiilor de forta, duc la balaceala in noroi ca, in societatea romanesca.
Institutiile de forta sunt subjugate de  cei care, duc la o societate retrograda care acum, nu se mai poate schimba in Romania decat prin forta bruta.Intitutiile de forta, platite de noi toti, sunt doar o coca moale in labele imputite ale banditilor. Si am vrea noi o lege martiala macar pentru un an dar, nu ne lasa UE ca ne vrea prosti si calcati in picioare, pentru asi continua politica lor de  stapani peste prosti si saraci lipiti, ei fiind cei care sug avutia noastra si nu se mai opresc decat cand aici, vor veni vizitatori din tribul Uba-Luba si le va arata ca pe aceste meleaguri a fost un  popor bun, care din prea multa bunatate a fost stersi de pe fata pamantului ramas arid si bogatiile lor au ajuns sa ingrase gusile si burtile  lenesilor Europei.Au fost mintiti ca, o Fata Morgana va aparea si  ei romanii vor fi la masa bogatilor, dar nu sub masa :(( si apoi alungati in suturi.
Aceasta victorie a extremei drepte,  este un cec in alb, care sper ca nu ne va dezamagi, dar va contribui decisiv la stoparea prabusirii Europei intr-o hazna,  care nu are decat un singur tel, strivirea  demnitatii oamenilor, dusmanii acestei situatii fiind NATIONALISTII. Acest inceput poate ne va da aripi si noua romanilor, caci, noi suntem un caine vagabond, in fata  celor primitivi veniti din pusta asiatica, precum tiganii si ungurii.
Ei nu au decat  arma minciunii, violentei, cer supunere totala si neconditionata din partea celor care, le-au intins o mana de ajutor, cand aveau cea mai mare nevoie.
Facerea de bine este f.... de mama.
Sa ne fie invatatura de minte pentru viitor si sa salutam cu incredere extr.dreapta germana care, dupa numai 5 ani de la infiintare au ridicat capul demn si hotarat, la ce vor face cu viitorul lor si al Europei, implicit al nostru romanilor, zdrobiti in labele mizere ale tuturor celor care ne trag inapoi, fiind catalogati toti romanii, ca tigani.
Este de bun augur impunerea germanilor NATIONALISTI.
Romani, decat sa va descarcati nervii neputintei, luand viata  altor conationali ghinionisti in a va aparea in cale intr-un moment nepotrivit, mai bine uniti-va pentru o cauza nobila care, va va face nemuritori si nu criminali, infundand puscariile alaturi de  invizibili incognito..

Niciun comentariu: