sâmbătă, 23 septembrie 2017

Fara explicatie


Fara explicatie verosimila !NU-MI POT EXPLICA CUM S-A REUSIT DEMOBILIZAREA HAMAS IN NICI O LUNA. AU RENUNTAT LA LUPTA, AU CEDAT GAZA.
Stiu ca Rusia a spus ca ii sustine. S-a vrut ca Rusia sa nu mai aiba pe cine sustine ???
Am vazut ca sefii HAMAS, au fost la discutii cu  liderii armatei coalitiei din Orientul mijlociu, dupa ce s-a anuntat masa rotunda (pe care am anuntat-o si eu) intre liderii ISIS, Al-Qaida si HAMAS.
Sunt sigura ca de frica  unirii acestor forte militare din Orientul Mijlociu s-au hotarat sa  ii separe prin vechea metoda: "dezbina si cucereste".
S-a usurat demobilizarea HAMAS si prin perierea articolelor despre ei si mai ales prin stergerea videoclipurilor si cenzurarea celor ramase de fatada, pe langa masurile viguroase de luat.
Dar nu-mi pot explica cum au fost lamuriti liderii HAMAS sa cedeze totul ? Au fost amenintati cu arma nucleara ?
HAMAS au centrul in Egypt la Fratii  musulmani ! Stiti ca Fratii musulmani au castigat alegerile cu 70 %, dupa Primavara araba, si stapanii lumii au dat lovitura, i-au eliminat cu forta liderii bagati in  puscarie precum  si presedintele atunci ales Morsi si au inscaunat niste marionete,  evidentiate ca slugi preaplecate.Ce procedeu chimico-nuclear s-a folosit ?
Sper ca nu va ramane mult o enigma, privitor la situatia militara din  zona si ce este mai greu pentru luptatori abia acum incepe.
Poate se pune la cale ceva mult mai groaznic si nu stim noi !!!
Viitorul apropiat ne va arata.
Macar Romania sa fie ferita !!!
CACI PENTRU ELIMINAREA LUPTATORILOR NUMITI "TERORISTI" SA NU FIE ELIMINAT UN NEAM BLAND PANA LA A SE LASA SACRIFICAT CA, ROMANII VESNIC AICI STAPANI!
PS Primavara araba in Egypt:
Conducerea interimara a tarii a fost asigurata de cativa lideri militari care au fost, apoi, urmati de Fratia Musulmana si de Mohamed Morsi in anul 2012. Morsi a impus legea islamica iar Egiptul era din nou in strada. Fostii sustinatori ai regimului Mubarak luau cu asalt Piata Tahrir. Situatia tensionata din tara si actele teroriste au nenorocit industria de turism a Egiptului. Pana la lovitura de stat organizata de generalul Abdel Fattah Sisi, din 2013, nu a mai fost decat un pas.

Niciun comentariu: