sâmbătă, 30 septembrie 2017

Penisul lui NapoleonFoto Napoleon (1769-1821) in caricatura vremii!

Am vazut la un post strain de televiziune cum se dezbatea  de catre oameni de stiinta,  daca in ADN-ul  celebritatilor se vede evolutia lor in viata, bolile de care sufera  si au fost ore in sir cu personalitati decedate ale lumii dar, cel mai mult m-a impresionat cautarea ADN- ului lui Napoleon.
O colectionara la o  licitatie pentru mii de dolari a achizitionat penisul lui Napoleon. Nu a dat voie sa fie  aratat la tv. dar  omul de stiinta care venise pentru a lua o mostra, pentru a o compara cu firele de par ale lui Napoleon, in care s-a gasit explicatia mortii lui, fiind otravit cu arsenic pe Insula Sf.Elena unde a fost exilat, a exclamat la vederea penisului :"vai ce mic este, este cat al unui catel chihuahua".Nu a fost lasat sa ia nici o mostra pentru ca trebuia sa ia minim 5 mm, si daca lua 5 mm, nu mai ramenea nimic din penisul lui Napoleon:))) Inseamna ca se adevereste spusele ca, revolutionarii (razboinicii)stau prost cu partea sexuala si prin daruire totala luptei, compenseaza acest impediment.
Totusi Napoleon era rezistent pentru ca intra intre soldatii atinsi de boli si nu-i era frica de atingerea cu ei.(ciuma).
„Bonaparte e aproape singurul ofițer al armatei noastre din Egipt care nu a fost atins de boală. Așadar cu toate că avea o constituție aparent fragilă, în realitate el ara atât un fizic cât și un moral extraordinar.”
V-am mai povestit ca acum 40  de ani cand lucram de noapte impreuna cu colegele, ca sa nu adormim citeam carti vechi de prin podurile caselor familiilor lor si asa am citit si despre Napoleon si vitejiile sale, si acolo erau si scrisorile lui de dragoste catre Josefina care, erau parca dictate de un copil de la clasa 0). Si cand ne gandim ca, in acea perioada era in campanii militare in Spania si apoi in Egipt, vedem o alta fateta a situatiei. Nu punem la indoiala ca si Josefina cu 16 ani mai mare, contribuia la satisfacerea sexuala a lui Napoleon caci, se scrie ca atunci cand  venea la Paris  intarzia dimineata in pat  pana la orele 11, in timp ce in casnicia cu Louise a Austriei, se scula primul cand inca nu mijau zorii. Poate de aceea a facut un baiat bolnavicios care nu a trait decat 18 ani.
In concluzie eu o intorc ca la Ploiesti si spun ca, de aceea nu avem revolutionari de profesie, daruiti cauzei, in Romania pentru ca, au alte ocupatii mai placute("bate fierul cat e cald") decat de a se gandi la schimbarea istoriei prin gandire si forta fizica.
Aici sa nu-l uitam nici pe Lenin despre care se spune ca satul de jignirile  soacrei\, dar atras de amanta Ines(pe care o intalnea rar), a sacrificat tot timpul exilului, punerii la cale a unei revolutii cu consecinte mondiale pe zeci de ani. Va aduc aminte ca, colegii echipei de revolutionari ai lui, au spus toti intr-un glas ca soacra mai rea ca a lui Lenin nu au pomenit, pentru ca niciodata  cand veneau ei la el, nu exista  sa nu-l faca pe Lenin, carpa de sters pe jos si el tacea, tacea si inghitea. Dar ne-a pus-o de un comunism, fara fata umana. Cred ca de la soacra-sa i s-a tras si ni s-a tras si noua:)))
Dar sa ne intoarcem la oile noastre caci,  aceasta latura a lui Napoleon este explicabila prin penisul mic cat al unui catel si ca daca se mai taia pentru analiza ADN-ului comparat cu firele de par recoltate la moartea sa, nu mai ramanea nimic, caci asa de mic era  !!!
Traiasca revolutiile si revolutionarii !!!

Niciun comentariu: