miercuri, 27 septembrie 2017

Politicienii...

Politicienii fac minuni doar pentru ei...


De dimineata pana seara chiar si noaptea se macina la moara minciunilor, aceiasi faina mucegaita si apoi se spala la varza. Daca vrei, asa cum eram noi intrebati cand eram mici, ce am inteles, sa dai un raspuns logic? Nimic, nu putem lega 2 vorbe precum gangavii invitati de moderatori, apelati cu .."excelenta". Cred ca  acesti prostovani incept sa creada chiar ei ca, sunt "excelent de prosti".
Eu ma uit si ma tot mir cum au ajuns in anumite functii chiar cat de mici dar,sa fie acolo la ugerul cu lapte nemuncit. Ce poate fi mai "excelent"ca, pentru o zi de munca pe saptamana  si aia chiar delegata, sa ai leafa, beneficii, pensii, sume forfetare, secretare(prostituate pe banii statului, schimbate la plictiseala) ? Merita efortul dar, daca mai apari si la tv. numit cu titlul de "excelenta" totul este aiuritor de orbitor.
Cel mai mult ma distreaza  maciucile celea carora moderatorii li se adredseaza cu "ministrul" chiar daca este de sex feminin si care se inrosesc, transpira si cred ca sunt ude pana in gumari, cand sunt numite asa.
M-am prapadit de ras cand aceasta ministreasa plumbuita a spus ca, a facut magaria ultima, pentru ca isi slujeste tara, pentru ca o iubeste. Nu mai zic nimic de musulmana de nici o culoare.
Parca vad pe prima ca, si-a luat angajamentul comunist ca isi inregistreaza masina in Romania,  dupa multi ani de la cuimparare, si vorba a fost, vorba a ramas. Bineinteles ca a mai spus si alte nerozii dar, nu ocupam timpul dvs. acum.
Mie mi-ar fi rusine, nu de telespectatori pe care nu-i vede fata in fata, dar macar de cunoscuti, neramuri si alte  fete palide. Nu pagubeste pe nimeni de un  picior in chiur?.
Privitor la pensii si salarii se cheama tot felul de parerologi care, nu mai au nici o functie si  cand au avut au facut tot spalare de varza si s-au ocupat fara nici o finalitate, de fatada sau de bum simt, de nimic.
Nu trebuie sa uitam nici pe moderatori angjati pe pile, care atunci cand cu greu invitatul spune un expozeu interesant, deturneraza discutia dupa mintea lor creata si gata, s-a farsit!
Emisiunile infruntesc numai stirile la gramada, nefinalizate, netratate cu  respect pentru telespectatori, din cauza audientei, ea sa fie mare si la sfarsit gol.....
S-au mai animat dezbaterile azi la tv. dupa ce a chemat la razboi civil primul om al tarii care, spune doar "implicare sociala maxima".
Comentarii sunt ca, un razboiul civil este binevenit pentru ca, asa progreseaza  tara.
 Rupand mustiucul penalilor:))).
Nu cred in  procentele sondajelor facute acum pentru partide. Nu are cum PSD sa aiba peste 50 % si Partidele Nationaliste toate 0. Cand se ascunde  dezvaluirea, atunci este mai periculos. Si asta o spun  experientele istoriei, nu o apreciere de moment.
PS Eu ma uit la emisiuni in functie de invitati pentru ca, unii merita tot respectul pentru  probatiunea dansilor intelectuala, dar la gramada se pierd, sunt napaditi de buruieni...

Niciun comentariu: