vineri, 22 septembrie 2017

Subiecte ramase deschise...


Dusmanul dusmanului meu, este prietenul meu!
Vast subiect pentru care nu ne-ar ajunge o luna de zile, numai pentru un mic rezumat.
Si nu este vorba numai de relatiile interumane.
Nici nu stiu cum sa abordez aceasta peroblema spinoasa. Imi este rusine ca nu stiu din ce colt sa incep.
Ma simt insuficient de matura pentru abordarea unui astfel de subiect diversificat si prin asta foarte generos.
A-si putea aborda subiecte precum coruptia, politica,.. dar cred ca aceste subiecte va fac sila.
Aceste subiecte sunt  insuficient tocite, dar inepuizabile nici in mii de ani, daca situatia nu se va schimba printr-o abordare ferma si chiar cruda. Alta sansa de a merge spre un binemeritat refugiu din acest iad, din care se pare ca nu mai scapam, care se lipeste de picioarele noastre ca ssmoala topita si ne trage inapoi si ne tine acolo pe loc prizonieri ai defectelor noastre, ale lasitatii noastre, ale credulitatii noastre in forte divine care, se vor milostivi de  noi.
Am sa raman la aceste caracteristici de ordin general pentru ca, sunt prea multe de spus si trebuiesc operatii facute cu bisturiul uriasilor, fara mici o mila A avea mila inseamna a ne sapa noi insne groapa, in care am ajunge pana in centrul pamantului acolo unde se zice ca, fierbe metalul borborosind.
Nu vreau sa dau dovada de lasitate verbala dar, in circumstantele actuale numai abordari cu ajutorul unor cuvinte grele care ar fi interpretate ca, pe un sunet de goarna, de pornire a unui razboi din care daca nu vom fi hotariti si fara  a da inapoi, noi nu vom castiga, cu toate ca noi reprezentam o forta de neanvins. Dar mereu vom fi infranti inainte de a incepe lupta pentru ca, se vor gasi perfizi care vor juca la 2 capete si vor sabota in momentele cruciale optiunea noastra. Stiu ca ganditi ca mine, dar sunteti fricosi de consecinte.
Consecintele le simt si eu pe pielea mea, atata cat mi-a mai ramas si pe care o sa o atarn in cuiul vietii, la granita inspre moarte.
Am vazut ca sunt citita si de prieteni si de dusmani, care si-au facut un scop in viata sa-mi faca numai rau. Am vazut ca sunteti deosebiti cu totii si cu un grad inalt de inteligenta pentru ca, ati abordat subiecte greu de "rumegat".Am primit multe articole si subiecte si din tot noianul, am ales si eu pe acelea care au fost intelese si de mine. Poate alte subiecte erau mai interesante insa, drumul fiind deschis stiu precis ca le veti gasi.
 Va multumesc tuturor deopotriva caci inseamna ca, ati gasit cuvintele mele si abordarea in scris interesanta si v-a retinut atentia, poate doar o secunda.
Stiu ca  va veti aminti de mine si veti spune ca nu am fost o carpa in viata. Am dovedit  in acesti ani ca am mers pana la capat, chiar daca am pierdut si la capat este un abis.
Cu intelegere si sper ca, nu ma veti uita prea curand, :)
PS Am sa scriu in continuare pana nu voi mai putea si nu ma va mai ajuta nici un simt.

Niciun comentariu: