luni, 9 octombrie 2017

Astept razbunarea divina !


 Astept razbunarea divina ca, de la noi slabe sperante !

 Caricatura saccsiv.weblog.

S-au dus vremurile care prin elan aristocratic si apoi prin  incalcarea inconvenientelor, se dadea o aliura  mai putin revendicativa,  guverna lumea. Acum este epoca confruntarilor fatise, dure, facute de arivisti in cardarie cu...infractorii de drept comun adica, cu scurgerile societatilor. Caci nu ma refer numai la Romania ci, la toata sleahta asta de banditi, care pun lumea la cale,  in primul rand cei din UE si apoi si altii. Mai corect este D.Tramp, la el ce este in gusa este si in capusa! Dar sper ca are sfertnici destoinici, specialisti in politicile externe globale! Nu ca la noi, tata mare minte n-are dar, este Min.de Externe.
In primele randuri m-am referit la primul razb.mondial cand,  se spune ca  pierderile cele mai mari au fost in randurile tinerilor aristocrati, care cu elanul tineretii, dublat de instictul de conducator, s-au avantat inainte din transee si au fost nimiciti. Stiti ca atunci era obligatoriu ca, sa nu fi supus oprobiului public sa mergi la razboi, cu toate ca te puteai sustrage cu bani.
In al doilea rand s-a scris tot atunci ca, de Craciun sau de Paste, se opreau toate ostilitatile si luptatorii ieseau din transee, fara nici o frica fata de combatanti si sarbatoreau cu ce puteau Craciunul si apoi dupa ce trecea ziua, imediat se regrupau in transee si porneau atacul ucigand pe cei cu care ciocnisera un pahar de vin sau un ou rosu, sau mancasera o bucata de friptura de porc sau miel. Ce mai viata  care, raspundea etichetelor vremii in conditii de front!
Dar referitor la banditii de acum care ne sunt carmuitori, condusi de Iluminati, nu merita nici streangul. Apropo am primit nu demult un mesaj de la Iluminati, cu tot cu emblema lor, in care imi scriau sa completez un formular ca sa fiu.... Nu am scris nimic caci cine stie, ce mi se va mai intampla:))).Mi-a dat de banuit ca, stiu ca nu primesc femei in randurile lor, si eu sunt prea modesta sa aspir la tradari.:(((
Am vazut ca astazi, se discuta de pericolul militar pentru tara noastra din partea Rusiei.
HAHAHA. Pe banditi nu-i intereseaza nici cat negrul sub unghia de la degetul mic, de la piciorul stang. Ei cum aud numai un mic suierat ca de tantar (dar poate sa fie si un part de al lor), isi iau ultimele catrafuse, caci sutele de milioane de dolari si euroi ( in total o mie de miliarde) sunt in paradisuri fiscale, din care sa traiasca cu tot neamul lor 10 generatii fara munca, in indestulare si pe aci ti-e drumul. Dar sunt sigura ca vor sta pana in ultimul moment sa mai fure cate ceva, sa nu ne ramana noua nimic. Am in imagine cum au fugit americanii cand au piedut razboiul din Vietnam. S-au suit in elicopterele care ii duceau si s-au luptat sa se suie, pana au ajuns vietnamezii la ei, sub elicopter. Si de pe scari picau precum prunele coapte din copaci. Asa ii vad eu pe naravitii astia la rele, si doar asa vom si si noi satisfacuti ca, nu vor ajunge sa se bucure de furtul bogatiilor tarii. Parolele din conturi cred ca, sunt secrete numai de ei stiute, sa nu le stie nici familia, sa nu le dea un sut in chiur sau un branci in ocean  ca, este mai bine fara ei.Asta ca un blestem de la Dumnezeu. Amin! 

Niciun comentariu: