miercuri, 11 octombrie 2017

Cacialma

 Foto: Viitorul nostru la cheremul porcilor.

Cartalania. I-au castrat si "pe astia". Cu toate ca nu este nici o similitudine intre  noi si ei, eu tin cu catalanii. Nu ca sunt Gica Contra ci, ca  au dovedit ca si ei sunt importanti fiind pe locul al 4-lea in Europa, prin mentinerea traiului de imbuibati ai autointitulatilor  stapani ai Europei.
Daca nu exista nimeni sa-i contrazica, asa ramane si toti se supun acestor mega excroci.
Sa nu se bage (UE) ca este in teresul lor, dar asta numai de fatada caci, in subteran muncesc cu spor pentru ai sabota pe catalani.
Asta nu dovedeste decat ca lupta contra NATIONALISTILOR, este mai acerba ca oricand. A denigra  nationalismul, este  cea mai buna  metoda de lupta pentru inceput. Pierderea la mustata a alegerilor de catre nationalisti in Europa, se datoreaza chiar prin diferenta de voturi chiar lor, imbuibatilor. La noi, fiind slabi  s-a mers pana la 0 barat.
Bine ca nu mai sunt tanara si sa vreau sa ma implic activ pentru ca, consider o rasturnare a situatiei actuale o minune dumnezeiasca.
Poate asa cum se spune in Biblie ca, aici va fi taramul Edenului (unde se vor pupa lupii cu mieii), numai asa  ne mai poate scapa de aceste bestii care vor sa conduca lumea, printr-un singur presedinte, un singur guvern si apoi ei, "Trai Niniaca pe banii Babachii". De toate bunurile pamantului sa se bucure numai o mana de neispraviti. Noua acum ni se pare pana atunci la o distanta de ani lumina, dar nu este asa, cu cat suntem mai  slugi cu atat inainteaza in planul lor diabolic.Sa nu uitam ca vechii greci inainte cu 2.500 de ani de la nasterea lui Iisus(adica acum 4.500 de ani), au stabilit pedeapsa cu moartea a celor care vor voi sa aduca din nou un rege.Pentru a nu fi la cheremul capriciilor unui singur om care poate fi schimbator prin copuptie.
Coruptia nu a aparut acum ci, din inceputurile organizarii sociale a lumii. Asa prin coruptie au pierit mari puteri, imparatii si faraoni.
Acum ii cam incurca Tramp, pres.SUA care, ca un negustor sadea, nu se impaca cu aceasta golgota, la care trebuie sa ne supunem cu totii de la Vladica pana la opinca. Dar pana la urma acesti banditi il vor invinge, acum fiind denigrat  in toate planurile. Asta se va putea acum, intaratand pe coreeni de nord contra americanilor si imediat se va face o disensiune de toata frumusetea.
Populatia Terei a scapat fraiele lumii si acum suporta consetintele. Era mai bine fara Iluminati, cand popoarele  de pe teritorii restranse isi organizau viata, acum  trebuie sa fim niste  marionete teleghidate si intorsi cu cheia, de altii dupa principiile interesului lor de moment. Asta pune in  pericol viata pe pamant caci, in viitorul apropiat vor veni altii, cu creierii pe bigudiuri si vor croseta alte  actiuni menite a  anihila  vointa pamantelor.
Dar revenind la oile noastre, acest examen in vazul lumii dat de catalani, dovedeste ca nu este nimic la voia intamplarii si Romania, mai slaba ca oricand, cu nationalismul la pamant, este victima sigura a acestor dinozauri hrapareti si pusi pe mari nenorociri. Tragic este ca, noi romanii suntem din toate punctele de vedere nepregatiti. Nu suntem pregatiti sa  tinem piept dusmanilor ancestrali, si infratiti cu  americanii care, ne-au anuntat ca ne lasa singuri la voia intamplarii in fata unui atac iminent al rusilor cu ungurii. Ce sa mai zicem? Pas cu pas ne-am derobat de orice  demnitate, vointa si inteligenta sclipitoate de necontestat, care au ramas numai vorbe in vant.
Curaj gaina ca te tai !!!

Niciun comentariu: