marți, 17 octombrie 2017

Daca...

 Daca nu acum atunci cand ? Daca nu noi atunci cine ?


Foto :Gravura de pe Columna lui Traian. Sinuciderea lui Decebal !

Ma intreb uitandu-ma la tv. ce gandesc compatriotii mei, vazand aceleasi imagini pe care le vad si eu.
Totul este ca in Kafka, ceva ce nici prin o minte sanatoasa nu ar putea trece pentru, a aprecia aceste  spectacole grotesti.
Acesti neispraviti bine imbracati de catre noi toti, nu merita nici aerul pe care il respira si nu numai pentru furat dar si pentru ca ocupa posturi pe care nu le merita si nu as avea incredere nici sa-i las sa linga la chiur cainii maidanezi, cand au diaree(am mai spus asta).
Cum putem acum cand in  jurul nostru, impotriva noastra si peste tot in lume inclusiv in America, s-a carmit treaba si oamenii au alte  prioritati inclusiv UE, sa ne piedem vremea si banii pe aceste pramatii buni de pus in streang?
Daca nu ne vom trezi nici cand bomba cu terci, va exploda sub chiurul nostru, atunci suntem pierduti definitiv pentru istorie.
Asa cum pe Columna lui Traian istoria dacilor(neconvenabila) a fost scoasa cu dalta, tot asa si trecutul acestui pamant cu oameni blanzi dar prosti, va trece  la ipoteze. Noi nu trebuie sa fim lasati in paranteze, in istoria Europei. Noi am fost aici si inca suntem, pana cand vom  pierde si ultima suflare.
Dar cu cine cand  ne uitam la infractorii fara  pic de patriotism, ne bufneste plansul.  Oare mai este timp pe ultima suta de metri sa mai zvacneasca in pieptul nostru, un dram de patriotism acum cand vedem ca o solutie de furat la greu este chiar centenarul  UNIRII ?
Gata pentru furat sunt ei, cu toate armele sus si noi cu bagajele !
Cred ca mor si nu voi putea macar sa dau un colt al plapumii, unde se va putea sper, intrevede luminita de la capatul tunelului. Degeaba am facut apel la Oliver Cromvell, la Ioana D'Arc si multi altii ! Nu a trezit nici un muschi, pe obrazul infractorilor tortionari ai propriului popor, cu cozile de topor straine. Inca odata va mai redau cuvintele Ioanei D'Arc de acum 600 de ani" Daca nu acum atunci cand ? Daca nu noi atunci cine ?"

Niciun comentariu: