miercuri, 4 octombrie 2017

FARAMITARE NATIONALISTA !


Oare am inteles ce s-a intamplat in Catalania ? Ce  au patit ei sau sunt pe cale sa o pateasca este pentru ca, se pot descurca singuri din punct de vedere economic, in timp ce la noi ungurii nu se pot descurca.
Dar cu ajutorul UE, de frica sa ramana fara obiectul muncii, poate sa  interpreteze eronat, adica mincinos votul si sa nu reiasa ca ungurii au votat in favoarea desprinderii de Romania, nu cu 0,1 % ci, cu 99,1%.
Ce nu ati mai trait astfel de evnimente retusate grosolan de mai marii lumii ? Si ce am castigat ?
Ne-am afundat si mai mult in  mizerie.
Si suntem demni de dispretul natiilor Europei si al SUA, care fac aici ora de dirigentie cu poporul nostru, prin alesii tradatori ai neamului pusi in functie de tot de noi, si platiti pentru o viata de huzur.
Victorie, catalanii nu cedeaza, vor sa fie independenti si sa  iasa din UE ! Bravo lor ca sunt destepti si au inteles mersul vremurilor in UE. Toti sa traga pentru procopsitii lenesi si MAFIOTI DE ACOLO.
Cea mai bogată regiune a Spaniei, Catalonia are propria limbă şi cultură, iar mulţi dintre catalani nici nu se consideră spanioli.
Acum sa dam dovada de fermitate si sa dam de pe noi, pe sobolanii care vor ruperea tarii, pentru ca ei sunt distructivi si ne vor doar raul, cu toate ca nu se pot descurca singuri.
Dar vor sa faca rau cu orice pret, chiar aducandu-si  premierul  la noi  sa umble ca Papura Voda prin loboda SI SA STABILEASCA SITUATIA POLITICA DIN ANUL CENTENAR DIN ROMANIA.
Cu banditii nostrii de acum la putere, putem ramane si fara Transilvania  pentru nu stiu ce motiv cacacios, ca sa le fie lor bine in alegerile viitoare, sa mai fure ce a ramas, pe indelete.
Acum sa dovedim ca suntem o natie puternica, bine infipta in pamantul stramosesc romanesc si nu cedam nici un milimetru de pamant nimanui, nici excrocilor care ni l-au luat cu japca si acum spun ca sunt stapani pe 40 % din tara. Noi nu dam nici pamantul din cimitir, care este plin de oasele luptatorilor romani PENTRU ASI JALONA GLIA PARINTEASCA FURATA DE STRAINI.
Am zis mereu ca acum este valul NATIONALISTILOR, care trebuie sa dovedeasca maretia gandurilor lor de stabilitate aici cu radacinile bine  ancorate in pamant, impotriva tuturor vicisitudinilor vremurilor ce vor veni.
Prima actiune a NATIONALISTILOR trebuie sa fie NATIONALIZAREA tuturor bunurilor poporului nostru, instrainate pe nimic de banditii tarii.Apoi dupa ce ne vom simti confortabil cu ce a fost, este si va fi al nostru, putem sa  purcedem la o noua politica a Romaniei, pentru a porni pe un drum al demnitatii si dragostei de sine, a acestui popor. Nu mai trebuie sa ramanem sclavii nimanui si sa asteptam nota de trecere a unor neisptaviti din UE.hoti de meserie, prin care se perpetueaza la carma Europei, cu planuri de viitor(dar nu al nostru).Noi vom trai bine cu ce ne apartine si astfel vom aduce inapoi si pe cei 4 milioane de compatrioti alungati de saracie si hotie, incat le este lehamite si acum.

Niciun comentariu: