miercuri, 18 octombrie 2017

Fasss....


Legea pensiilor s-a fasait !
Nu v-am spus ca  la tv. se spala numai varza? Au spalat-o pana s-a rupt dar, nu s-a desarat.
Tragere de timp, prostirea credulilor.
Vad ca acum se spune ca se discuta iar legea salarizarii. Cred ca nu sunt multumiti de cat i-au prostit pe salariati si  trebuie sa se lucreze in continuare la acest capitol. Vorba vorbii, prostestei mereu pana nu mai stiu de ei.
In privinta pensiilor se discuta de punctul de pensie marit din 1 iul.2018 si de calcularea  a 5,4 mil. de pensii, ajutoare sociale, pensii de boala, pensii speciale si alte alea in 2019.
Pensionari autentici nu sunt decat 2,2 mil. restul este balastru si justificare pentru a nu face nimic ca, costa 65 de mil. lei adica  peste 15 miliarde euro, in schimb vorbele nu costa nimic si aduc cele mai mari avantaje la incredere, la vot.
Dar cine ii pune ca peste pensii, sa ofere ceea ce nu au, adica bani pentru ajutoare sociale? Daca dadea bugetul pe afara, sa le dea si lor, dar nu ca acum. iei de la gura celor care au cotizat zeci de ani si dai la cei care se sculau cand era soarele de o sulita pe cer si se intorceau pe partea cealalta!:)))
Dar ce este mai frumos in propaganda asta desantata, pe rabdarea noastra caci, stiam ca sunt povesti de adormit copii este ca, iesau la tabla si acolo nu stiu ce tot pictau, probabil porcusori.
Ca aceeia pe care ii faceam noi pe caiete, formate din picaturile de cerneala  cazute de pe penita tocului, muiat in calimara fara capac, cu buza intoarsa spre interior, fara a o trece prin buza calimarii pentru a scurge surplusul de cerneala.
Dar v-am adus aminte de vremurile cand eram copii, fara clasa 0.
Acum temporizarea  rezolvarii tuturor promisiunilor de catre acesti imbecili infractori, nu face decat sa ne  demonstreze ca  viata noastra, se va schimba din rau in mai rau. Ce  mariri, ce recalculari? PRETURILE AU LUAT-O RAZNA!!!Totul este numai o perdea de fum pentru a nu-si onora contractul cu alegatorii. JOS CU EI !!! Vedeti cum in alte tari s-a trecut la fapte, prin  alegeri anticipate. Spunea un vorbitor la tv. ca, peste 3 ani nu stiu ce se va intampla ca, nu vor mai fi votati si ca, si-au asumat raspunderea si au agatat-o de coada din fata ! ASTA INSEAMNA SABOTAJ LA ADRESA DREPTURILOR POPORULUI ROMAN
Nu vedem ca astia isi bat joc de noi ? Ce trebuie facut pentru a le da o lectie, pentru cateva sute de ani ? Ati vazut ca si acum Paramentul Marii Britanii  tremura de frica si se refera mereu la faptul ca sa nu apara un nou Oliwer Cromwell Lord protector (acum 400 de ani)! De ce credeti ? VA LAS SA TRAGETI SINGURI CONCLUZIILE ! DE FRICA MORTII INJOSITOARE  SI PRIN CRUZIME ABSOLUTA, IMPOTRIVA CELOR CARE ISI BAT JOC DE POPOR.

Niciun comentariu: