vineri, 13 octombrie 2017

Inlocuirea

Inlocuirea unor prosti, cu altii si mai prosti si nu oriunde ci la carma tarii


TARA NOASTRA MATRACUCE POARTA, NOI CERSIM  DIN POARTA IN POARTA(pradatoare)


Azi am vazut la tv. cum un ... escu inlocuitorul celei pe care am trimis-o la IMPACHETAT SARMALE, FACEA UN SLUJ INJOSITOR.
Acest neispravit SPUNEA CA-SI DORESTE SA O AJUNGA PE PREDECESOAREA(poate in greutate).
DOAMNE DE CE NE PEDEPSESTI???
Ce am facut rau un intreg popor ? De ce ne trimiti din rau in mai rau, de la un prost la altul mai prost ? De ce din lac in  put ?
Cred ca ne urmareste un blestem, ca in acel banc cum ca, Dumnezeu a impartit darurile si cand a ajuns deasupra Romaniei au ramas prea multe si nu s-a mai intors, aruncandu-le aici pe toate. Dar Sf.Petru l-a intrebat de ce face asta, la care Dumnezeu a raspuns ca,  chiar cu toate aceste bogatii, va avea GRIJA CA AICI SA DEA CONDUCATORI PROSTI PENTRU CA POPORUL, SA NU SE POATA BUCURA DE BOGATII.
Uite ca aceste vorbe sunt mai adevarate ca oricand azi, aici.
DACA ERA CA PE VREMEA COMUNISTILOR, CAND SE FACEA ROTIREA CADRELOR, ERA BINE, DAR NU CA ACUM CADRE CU SUB-CADRE.
NIMIC NU-I IMPIEDICA PE ACESTI NEMERNICI SA-SI VADA DE TREBURILE LOR MURDARE IN VAZUL TUTUROR SI ORICE NEMERNICIE ESTE ARATATA CA PE UN TROFEU. In jurul nostru ca si in  Orientul mijlociu  actiunile militare se desfasoara  dupa o programare inainte stabilita, nu este nimic intampator. Si in Europa  partidele nationaliste isi duc inainte programul, chiar daca mai sunt ani pana la viitoarele alegeri, sau NU, poate cine stie?
Sa nu credem ca se manifesta si unii si altii ca niste proprietari de magazine sex-shop, care incuie, pun lacatul si un anunt "concediu  prelungit". V-am mai spus ca  merge treaba inainte.
La noi in tara ocupam timpul institutiilor si tocim nervii contribuabililor pe banii lor, pentru actiuni rusinoase care, ar trebui facute noaptea(ca hotii sau deloc), pentru a nu fi supuse oprobiului public la vedere.
Nu mai trebuie acceptata aceasta situatie, caci aceasta remaniere guvernamentala aduce, in locul celor prosti, altii mai prosti si cei inlocuiti de prosti ce sant, nu raman someri, vad ca  sunt numiti secretari de stat. Ce mare branza sa mai faca si acolo?Nu este decat o solutie, inlocuirea unei nenorociri cu alta nenorocire ! Stiti parerea mea, jos cu ei, sa vina uraganul cu 500 km pe ora si sa-i zburataceasta, sa nu se mai stie ca, au existat mai ales in functii importante. Caci daca era o bucatareasa, grasana noastra musulmana si termina de gatit, o puneam sa spele  in bucatarie pe jos, dar asa "Secretar de stat", o proasta cu staif gata sa incalce legea(pe care nici nu o cunoaste), numai pentru a face "momos"?
Poate DNA ii da un costum in dungi verticale, ca o face  mai slaba. Si scapam de acest specimen venit de nicaieri si bun la "toate".
 Dumnezeu sa nu-si ia fata de la noi si sa nu ne  mai pedepseasca pentru ca, din tot ce ne-au facut acesti ratati, care nu sunt buni nici de sters cainii maidanezi sub coada cu limba, cand au diaree, nu ne vom reveni nici in 200 de ani Doamne ajuta-ne !

Niciun comentariu: