joi, 19 octombrie 2017

ISISISIS a fost format si antrenat de americani pentru a lupta contra presedintelui criminal al Syriei TOCMAI BAZANDU-SE PE RELIGIA LOR CARE II FACE NEANFRICATI IN  FATA MORTII. DUPA CE AU DEVENIT PUTERNICI SI FOARTE PERICULOSI, ATUNCI AMERICANII S-AU ASOCIAT CU INCA 64 DE STATE FORMAND O COALITIE CONTRA LOR. ACUM NOI IN ROMANIA SUNTEM TINUTI DEPARTE DE  A VEDEA, MERSUL  LUPTELOR PE FRONTURILE RAMASE, UNDE SE DUC LUPTE GRELE SI VIOLENTE. NUMAI PRESA AMERICANA  ARE VOIE SA TINA ATENTIA TREAZA A OPINIEI PUBLICE ASUPRA  DESFASURARII EVENIMENTELOR (pe banii contribuabililor).
ZICEM CA NOI SUNTEM PROTEJATI, DAR NU ESTE ASA.Chiar strategia politica a EUROPEI, ne poate afecta la PIB si la nivelul de trai si asa scazut, adus la minimum de supravietuire.
Este prea tarziu pentru a da inapoi, in fata acestor luptatori(teroristi), acum cand au fost  adusi aproape de stadiul de neinvinsi, chiar daca au pierdut pozitiile de pe front.Acolo sunt in majoritate mercenari platiti cu simbrie 200 $, ( jumatate din 400 $ ca inainte, dupa ce a ars un depozit cu milioane de dolari, la un bombardament al coalitiei), veniti de pe tot globul. Luptatorii nu someaza niciodata, caci se muta pe alte fronturi, pentru ca sunt cautati deoarece sunt antrenati in focul luptelor.
Americanii au zgandarit  musuroiul cu furnici carnivore, si ne devoreaza pe toti pe unde apuca.
Am citit acum ca un nou atentat s-a produs de  catre talibanii sinucigasi in Afganistan, cu zeci de victime. Sper ca romani nu au fost printre victime caci, este intr-o zona, unde trupele romanesti nu activeaza.
Si pe talibani tot americanii i-au format si instruit, pentru a lupta contra rusilor si vedem ce a iesit.
Talibanii nu sunt invinsi, s-au revigorat acum din nou, dupa noile reguli ale razboiului de guerila urbana...

Niciun comentariu: