miercuri, 25 octombrie 2017

Legea talionului


 Legea talionului trebuie aplicata sever! Legea reciprocitatii si a corespondentei !


Toti ratatii vietii din punct de vedere intelectual dar, pe cai mari cand este vorba de devalizat bugetul tarii, sunt gadilati la oua pe toate posturile de stiri de la toate televiziunile. Vad ca, cu apelativul "excelenta" au lasato mai moale.Prea era de oaie !!!:)))
 Daca am incepe prin a pune embargo pentru acesti neispraviti, care ne mananca viata si in continuare si va duce la  distrugerea natiei noastre?
Chiar acum se discuta despre faptul ca suntem inconjurati de dusmani, gata oricand de lupta si li s-a inoculat crezul ca Romania este fascista:))), corupta pana in maduva oaselor si ca este inca datoare dupa ce ne-a supt  bogatiile tarii dupa razboi, ca prada de razboi ( la conductele de titei catre rusi, nu existau ventile), pe langa faptul ca a instaurat aici un regim criminal, bazat pe distrugerea intelectualitatii tarii in primul rand, inca mai spune prin seful statului lor ca, MAI AVEM DE PLATA DUPA CE LE-AM FURAT BASARABIA PROFITAND DE ANUL REVOLUTIEI RUSE 1917(dar tezaurul tarii dat pentru pastrare este inca la ei).
Propaganda este mai puternica decat sabia, a spus Iulius Cezar.
Sa nu trecem cu vederea ca foametea din 1946 se datoreaza tot rusilor care, ne-au furat painea de la gura ca prada, pentru datoria de razboi!
Dar pe acesti netrebnici alesi de noi, care ne calaresc cum vor ei, fara a primi riposta cuvenita, nu-i intereseaza caci, imediat de la primul glont  tras la trecerea granitelor Romaniei, ei vor fugi precum  americanii din Vietnam agatati pe scarile de sfoara ale elicopterelor.
Asta nu o pot uita caci la cinematograf, inainte de a incepe fiilmul artistic, se dadea un buletin de stiri si acolo, propaganda comunista arata cum sunt batuti si alungati americanii, de comunistii vietnamezi. Dar revenind la oile noastre, acesti imbecili cretini, incapabili de un sentiment patriotic, vor fugi ca americanii, ca potarnichile in fata  seceratoarei.
Vad ca lupta prin  defaimarea Romaniei se duce galopant dar, numai o singura televiziune am vazut ca, atrage atentia asupra faptului ca este denigrata tara noastra in mod voit, mai ales pe plan mondial caci,noi aici stim ce pramatii  sunt alesii nostrii. Dar daca ma uit bine de la distanta vad ca,  aceasta lupta impotriva tarii noastre s-a inceput imediat dupa 1990 si astfel de planuri se fac pe termen lung si se tin de  ele, nu asa cum spun alesii ca se tin de un programul de guvernare, facut ca pentru oligofreni si ce spun astazi nu mai este valabil nici peste 5 minute.
Nimic nu ne mai scoate din amorteala mai ales ca NATIONALISTII, care trebuiau sa fie stindardul calauzitor al viitorului nostru, au fost pusi cu botul pe labe.
Nimic despre ei, am vazut un protest firav atunci cand au mers la Opera si au cantat corul sclavilor de Verdi. A fost frumos, a fost elegant, dar doar atat si cu o floare nu se face primavara. Si cu acesti dusmani din tara, tradatori de neam si din exterior, trebuie lucrat  cu barbatie, nu cu pudibonderii. Trebuie aplicata Legea Talionului, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, caci altfel nu merge si orice sacrificiu este in zadar.Aceasta lege este de mii de ani si poate fi aplicata cu succes si acum.
Am fost mereu acuzati ca, la ultimatumul rusilor din 26 iunie 1940, romanii nu au tras nici macar un foc de arma la granita, luandu-se asta drept lasitate dar, sper ca macar acum in al 12-lea ceas, sa reparam aceasta denigrare si sa iesim cand va suna  goarna istoriei, cu pieptul inainte fara a ne face iluzii ca, americanii vor fi primii. Ca de fiecare data, ca si cu nemtii, noi vom fi calul troian si vom fi sacrificati fara nici o mila (ex. dezastrul de la Cotul Donului).
Sa fim demni de misiunea noastra in acest  inceput de sec.XXI, cand se plamadeste alt viitor bazat pe alte  idealuri, sa avem recastigate drepturile noastre ca, stapani dintotdeauna pe aceste meleaguri.
Vedeti cum se spune de catre turci ca, nici o tara europeana nu este capabila si nici motivata pentru a porni blocarea unui razboi. Lor le trebuiesc niste tradatori ca  alesii Romaniei care, sa  le tot dea sa suga... pana vor plezni, caci toti inclusiv ai nostrii vad ca, sunt grasi si se ingrasa mereu ca niste purcelusi, insa nu pentru taiat, ci pentru a supravietui cu osanza acumulata si a perpetua aceasta isterie ca, ne lasa UE. Si ce daca ? Ne lasa in foc, in  ocean? UE a fost mereu parte dezinteresata, din istoria noastra? Acum ne suge si iar ne suge. Nu este capabila si nici nu vrea sa faca nimic, doar sa nu fie intarcata. Viata si existenta noastra,  mediocra pe muchie de cutit din ultimii 28 de ani, ne dovedeste asta. Sunt niste lasi, hoti si  le convine trai Niniaca pe banii Babachii adica, mai ales pe banii tarilor din estul Europei ABIA SCOSI DE SUB PULPANA ROSIE SI CARE NU INTELEG  ce este bine si ce este rau si nici cu ce se mananca iluzia ca, esti in radul tarilor  bogate ale Europei, in timp ce esti tinut la colt, sau sub masa unde, nu ti se da nici o coaja uscata de paine.
A venit vremea sa ne trezim cat nu este prea tarziu! Sa fim demni !!!
Ce zicea Ioana d'Arc, Oliver Cromwell? Vorbe mari care, trebuiesc doar aplicate de noi in forma originala!

Niciun comentariu: