marți, 10 octombrie 2017

Nationalistii


 NATIONALISTII au sustinut mereu esenta neamului nostru

Ultimul sondaj este o facatura ordinara, comandata de  dusmanii Romaniei, din tara si din afara ei.
Nu este posibil ca acest port drapel al esentei nationale NATIONALISTII, sa aiba 0 % incredere.
Am vazut ca si in spitale  oamenii, chiar ciobani din varful muntelui stiu de nationalisti si isi pun in ei speranta de schimbare  in mai bine in tara.
La alegeri nationalistii NU au apasat pedala de acceleratie pana la fund, sau nu au fost lasati sa faca asta de frica de catre, imbuibatii Romaniei.
Am vazut in toate tarile europene precum Marea Britanie, Franta, Germania, chiar imediat dupa alegeri, partidele NATIONALISTE au pornit campania de  discreditare a alesilor si parca alegerile erau maine, au pornit in forta campania lor.
Sa nu credem ca s-au culcat pe camesa vreunei pitipoance, asa cum se vrea a se da in Romania  impresia, ca nationalistii romani sunt preocupati si prinsi in activitati neortodoxe.
Daca sunt opriti de la menirea lor, trebuie sa aflam cauza si sa o inlaturam.
Dar pentru ca acesti balauri cu mii de capete care ne conduc, nu vor sa fie contrati si apeleaza la serviciile de forta, asta implica  o riposta armata si este mult mai periculos pentru ca, poate da avant dusmanilor Romaniei care, abia asteapta sa se implice activ  militar in viata noastra. Acesta este rezultatul lasarii  in "festina lente", hotararile grabnice ale poporului roman, pentru a da timp ca, balaurul sa se prinda si mai bine cu ghearele de trupul tarii.
Nu stiu ce sa spun, caci gandurile mele se  duc spre ce este mai dur si violent, am vazut cum, cu pudibonderii fitoase nu merge si se pierde timp pretios in mersul inainte aln tarii si se merge in caz contrar,sau nereusit la dezmembrarea tarii. Inca odata stiu din tot ce am citit de-a lungul  anilor ca, nu este timp de pierdut si nu trebuie scapata orice  oportunitate pentru noi, chiar cu excluderea unui timp scurt la scara  lumii, a neparticiparii Romaniei la deciziile impuse la altii. Vedeti cum suntem sacrificati aici, unde putem fi macelariti pe banii nostrii. Am mai vazut asta la Cotul Donului.
Este dur ce spun dar, este singura sansa de a pune trenul Romaniei din nou pe linia ferata. Sa luam exemplu de la altii mai vigurosi si mai curajosi ca noi romanii si sa vedem faptul ca, cu toate  fortele lor nu au reusit mare lucru, dar lucrurile sunt in plina evolutie spre bine si de bun augur. La ei se vede capatul tunelului, la noi inca nu.  Dar intrebarea este avem noi forte nationaliste  obstructionate la nivel de stat, capabile sa faca fata la aceasta incercare istorica ? Macar atat sa vedem, cum merg lucrurile in Ungaria. Vecina include ca, insusi L.O. este implicat pana in plasele, la atingerea scopului final propus.
Anihilarea vocii nationalismului in Romania este mai periculoasa precum, orice manifestare  publica tiganerasca pentru ca, se stie ,: apele linistite sunt cele mai adanci si cu vartejuri nebanuite (de prosti).

Niciun comentariu: