joi, 26 octombrie 2017

Nu sustin terorismul
Nu sustin atentatele „teroristilor”, dar adevarul trebuie spus :”scurt pe 2″
Foto :Vercingetorix (82-46 i.Hr., in fata lui Cezar dupa batalia pierduta de el la Alesia. A fost luat in captivitate la Roma si dupa 5 ani a fost ucis.La personalitatea lui s-a revenit in timpul lui Napoleon al 3-lea.
La școli, a fost prezentat, ca fiind primul conducător al francezilor.
Referitor la sperietorile de ciori "teroristi" trimise in Europa si nu numai, nu face decat sa ne umfle rasul.Acesti impostori de actiune, crezuti ca isisisti adevarati, nu fac decat sa agite zatul intr-un ibric si se cred mari luptatori.
Occidentul prin propaganda fac exact ca Iulius Cezar, in luptele cu galii si care a supraevaluat vitejia si vigoarea celtilor reprezentati de Vercingetorix, care nu era de lepadat(vedeti tacticile lui militare). Nu a fost adevarat 100 % ci, doar, a nu crea impresia ca dusmanul invins capetenia galilor, era un neispravit, caci altfel ii scadea lui Cezar prestanta si nu avea cum justifica banii primiti de la Senatul Romei pentru invingerea si supunerea galilor.
Tot asa si acum, gusatii UE stiga din toti ranunchii ca, au venit peste ei sa-i ucida, niste balauri din Orientul mijlociu cu zeci de capete. Se vede cu ochiul liber ca, acesti novici neinstruiti decat de forma, nu reprezinta un pericol major ci, serveste numai propagandei drept sperietoare de ciori, pentru cei neinitiati si fricosi.
Acolo in Orientul mijlociu sunt pierderi de zeci de vieti omenesti zilnic si nu intreaba nimeni de ei.
Nu fac o propaganda contra occidentului, in frunte cu liderii sai gusati dar, spun adevarului pe nume. Toate aceste scamatorii expuse noua celor mai slabi la minte sa ne sperie, nu exista decat la baza unei actiuni concertate impotriva luptatorilor si pentru anihilarea altora cu sprijinul banesc, al tarilor care fac parte din UE si mai prosti ca ei. Nu primesc europenii nici cat negru sub unghie, cat primesc „teroristii ” de la sustinatori financiari din intreaga lume. Cu ce credeti ca se mentin acolo in forma maxima pentru lupta ? Cine le asigura munitia si imbracamintea corespunzatoare? Majoritatea sunt mercenari ,fara credinta religioasa. Din vanzarea de patrunjel in piata?
Nu am vrut decat sa atrag atentia ca suntem victimele unui plan diabolic, pentru a ne distrage atentia de la cele mai importante momente militare, ale vremurilor pe care le traim. Occidentul victimizat nu este decat o poveste de adormit copii!
Nu sustin atentatele „teroristilor”, doar am tras atentia ca acesti teroristi care bantuie prin Europa,sunt teroristi facuti la apelul de dimineata, nu luptatori adevarati. Aceia adevarati sunt acolo, nu aici, acestia de aici sunt numai carne de tun, pentru impresia artistica. Sa se duca acolo dupa ei, sa-i apuce de puta si sa-i aduca in tribunalele europene pentru dreapta judecata.
PS Mi-a scris acum cateva luni un barbat ca vrea sa ma cunoasca si ca il cheama Vercingetorix, eu l-am intrebat daca este cel original si a spus ca NU. Daca era cel original ma mai gandeam si poate ma pierdeati(ati vazut ca pana la urma originalul, a fost invins de Cezar si adus la Roma, apoi dupa 5 ani omorat) dar, cu o copie nu ma incurc :))) Nu a mai scris nimic de atunci. :(((
Publicat de Odorica 

Niciun comentariu: