miercuri, 11 octombrie 2017

Puslamale

PUSLAMALE cu staif


Ma uit la PUSLAMALELE ce se perinda pe la televizor, importanti nevoie mare, pe banii nostrii. Cred ca rad in sinea lor de cei multi, si nu trag nici un part  de grija noastra. Aceste lichele au spalat varza zi de zi de cateva luni, cum ca se lucreaza la legile salariilor si a pensiilor. Acum vad ca se amana pe 2018. Nu le este rusine ? Spun de recalcularea a milioane de pensii cand, sunt doar 2 milioane de pensionari ? Restul  sunt ajutorati social ! Lor li se da mereu un mare procent nemeritat, fara nici un calcul! Nu se gandesc ca suntem multi si cand vom pune mana pe ei,  ii vom duce  precum revolutionarii francezi de la 1789, pe aristocrati, cu capatanile in  varful sabiilor?
Nu ne inteleg  nici pe noi care, suntem atat de natafleti incat sa mai asteptam vreo schimbare de la acesti Neica Nimeni,  impopotonati de noi cu titluri precum ministru, ministreasa  care la aceste cuvinte auzite, sunt uzi de le ajunge pisatul in opinci( pe care ar trebui sa le poarte dar pe banii lor).
Cand ne invatam minte ca trebuie si noi sa inhatam acum dreptul nostru, pentru a ne trai viata  asa ca ei si nu  in 2022-2030 si la calendele grecesti?
Vedeti cum procedeaza ei ? S-au catarat pe un  posibil vot altoit,  asa cum spun si acum ca, au incredere in ei 61 % dintre romani si nimeni nu stie cat de mare este manipularea si pentru iluzii  la adresa noastra, isi fac mendrele cu noi cu toti si vor fi sustinuti de UE ca, astfel de conducatori le trebuie, prosti, hoti, corupti, plastilina in mana lor si noi in mana  puslamalelor.
Oameni buni nu sunt instigatoare de profesie dar, macar sa dam dovada de decenta si de bun simt la adresa noastra macar si sa chibzuim cum sa facem sa ii detronam cu pierderi minime si in scurt timp. Ei nu se mai fac bine si nici noi. Avem o raspundere fata de urmasi ! Cum o manifestam? Stand blegi pe burta, de parca am fi debili mintali ?
Sa nu uitam provincia, caci in provincie e jale. Au pus mana de toata puterea infractorii, prostituatele, si tiganii ! Politia  reprezinta badyguarzii lor pe banii platiti de contribuabili. SOS
Schimbati garniturile dintre orase intre ele, sa  mai dureze pana prind cheag. Pana atunci sa  tinem praful de pusca la loc uscat, asa cum zicea Oliver Cromwel Lord protector al Angliei. 

Niciun comentariu: