sâmbătă, 7 octombrie 2017

Razboi intre excrociFoto: fara cuvinte....

Razboi intre excroci numai de fatada, asta este ce ni se prezinta la tv. acum, pe toate posturile de stiri.
Mai interesanta este idila dintre J si un alt prostanac ahtiat dupa publicitate. Ce sa simta doamna X care a suferit toate transformarile fizice importante prin eliminare, cu un barbat in pat decat nici cat o ciupitura de purice la un elefant! Ea vrea sa se reinventeze, el sa fie bagat in seama si retinut in memorie.
Revenind la oile noastre,parca noi nu intelegem ca doar nu suntem prosti ca, acest asa zis razboi dintre Sindicate si Guvern, este unul pentru primii, de a justifica veniturile uriase care, le permite liderilor duplicitari, de aproape 30 de ani sa duca o viata de nababi pe banii prostilor si al doilea,  adica Guvernul care trage cat poate ca nu mai are bani, ei fiind impartiti la sustinatorii lor si nu au curajul sa taie pensiile uriase si veniturile nejustificate, care atarna greu in bugetul tarii. Nu au curajul sa taie veniturile sociale, care scade interesul pentru munca si ingroasa veniturile birtasilor, si ii tot dau zor cu 5 mil.pensionari cand, toata lumea stie ca sunt doar 2 mil. si de ei trebuie sa aiba statul grija, nu de distrugerea tarii printr-o patura groasa de lenesi si neispraviti, care sug si sug intr-una ca, au de unde si poporul nu opune rezistenta!
Imbecilii de la putere risca un razboi civil, numai sa prosteasca populatia si ei, SA NU DEA DRUMUL LA CASCAVAL.
NU SUNT INTERESATI CA PRESEDINTELE SUA, A SPUS CA NU MAI CHELTUIESTE BANII DE LA BUGERT, PE TOT FELUL DE CHELTUIELI NEJUSTIFICATE SI SUNTEM LASATI SINGURI IN FATA UNEI INVAZII?
Din campania electorala Presedintele SUA a spus ca, restrange cheltuielile militare si uite ca se tine de cuvant pentru ca, a fost un punct important in alegerea sa.
Contribuabilii americani, nu mai vor sa finanteze apararea unor mafioti corupti, precum cei din Romania si banditii sa traiasca colosal pe banii Niniacai adica ai poporului roman si al poporului american.
Dar acesti imbecili nu se vor trezi nici cand va exploda bomba la curul lor, si nu inteleg de ce Putin spune mereu ca si in Romania este la fel de mare ca in Ucraina, poate chiar mai mare coruptia si… consecinta este ca trebuie faramitata si ea. Bine am ajuns sa ne batem joc de tara, pe banii nostrii, pe viata si sanatatea noastra.
Asa ca teatrul acesta de mahala, cu sindicatele si guvernul este numai pentru a adormi prostii. Si unii si altii vor sa-si faca mendrele in continuare pana la sfarsitul sfarsitului, care nu este departe.
Anunțuri


Niciun comentariu: