joi, 12 octombrie 2017

Rusine...

Rusineeeeeeee !!!!Ce mutre !!! Ce cuvinte in spate !!!

Ce spectacol grotesc  ni se perinda prin ecranele televizoarelor. Mai bine fara guvern pentru ca, acesta nu face decat sa dovedeasca lumii intregi ca suntem  condusi de la Staborul tiganesc. Numai acolo  se pupa si se scuipa si pana la urma tot Caragiale este maestrul comediei grotesti:"pupat Piata Independentei". Inca nu au ajuns la bataie cu sabii si cutite, dar daca este pentru binele lor, sa fie primit!
Decat sa fim facuti de ras cu asa guvern, mai bine fara ca sa nu ne faca macar rau. Au mai facut asta si alte tari precum Belgia, pe timp indelungat.
Unde sunt intelectualii si oamenii de bun simt ai tarii ?
Acesti Neica Nimeni facuti de noi pe banii nostrii, trebuiesc arsi pe rug pentru denigrarea tarii caci, cu bagatul la puscarie nu se rezolva nimic. Acestia sunt  cei pe care ii meritam si pe care ii votam si le pupam mana ca, cel care a iesit din inchisoare si pupa mana oricui si trage cruci cu Aleluia.
Vad ca se scrie ca este Victorie ! Victoria cui si pentru ce ?
S-au razboit ca ultimii tigani caci, a le spune mafoti injosim mafiotii, pentru a invinge cei mai ticalosi dintre ticalosi ? Aceasta musulmana  adusa de la impachetat sarmale(mancare musulmana), era o miza mare ? Era doar o proasta arivista si a facut ce i s-a cerul dar, i s-au dat finantele tarii pe mana, ca de acolo sa le struneasca cei care au pus-o. Sa nu uitam ca sotul ei este sustinatorul regimului din Syria, care a facut  sute de mii de victime si a intors lumea pe dos.
Am ajuns rusinea lumii caci vad ca si presa internationala, ne arata cu degetul ca pe cei mai mari dobitoci care, am imprumutat atitudinea  tiganeasca de la tigani si ne mai miram ca  politicieni din  -alte tari, vin sa ne faca aici programul, sa ne lase repetenti, corigenti. Sat fara caini! Zile pierdute si cheltuieli imense facute pe banii nostrii, fara a se  gandi macar cineva la binele tarii.
Ma mir cum putem ingadui asa ceva in tara noastra si pe banii nostrii ?
Spun o vorba mare dar numai o lovitura de stat militara, mai poate schimba de moment ceva pana vine  tarul Rusiei si ne ia pe toti de puta ! Caci americanii au avut interes aici dar, acum nu-si mai are rostul sa se lupte  la mii de km.de tara lor, cu ceva ce nu are nici o miza si pentru un popor distrus din interior si pangarit. Sa stam stramb si sa gandim drept ! De ce sa-si verse sangele soldatii  americani, platiti aici din contributiile poporului american, cand nu-si are rostul? Nu vedem ca totul si de ei este facut in dorul Lelii ca, sa se vada ca s-ar face ceva ?
Acum Pres.Trump a anuntat ca se retrage de la UNESCO, DUPA CE S-A RETRAS  DIN ACORDUL GLOBAL PENTRU CLIMA DE LA PARIS. ASTA CE NE SPUNE ?
Stim ca NATO este platit de americani caci restul..., Dumnezeu cu mila. Nu dau tarile astea burtoase banii de la populatie pentru, un razboi de uzura dinainte pierdut. Americanii sunt bine echipati si instruiti, dar sunt la distanta de SUA, pe cand rusii sunt aici la o aruncatura de bat si asta este in avantajul lor.
Cred ca asazisii politicieni ai nostrii si-au semnat sentinta si pe plan intern si pe plan extern. Acum vad si UE-istii cu cine au de-a face si ca au facut bine ca, ne-au jumulit nu numai de pene, dar si de piele. Si am ajuns si eu sa le dau dreptate, caci gandesc ca, aici va ramane in scurt timp o satra tiganeasca. De multe ori  gandesc in secret ca, poate  patriotii nostrii  isi fac planuri ca, atunci cand ar invada tara noastra de exemplu rusii, sa profite de situatie si sa intoarca armele contra clasei politice,  cea care ar ramane si nu ar fugi acolo unde au averile! Cred ca de aceea apare molcomeala asta, care da de banuit ! Atata razbunare sa avem si noi !!!:(((
Fara cuvinte....

Niciun comentariu: