marți, 10 octombrie 2017

Viitorul nostru

Sa gandim la viitorul nostru

Képtalálat a következőre: „caricaturi flatulatii politicieni”

Foto: vremuri tulburi.ro

Ce popor cumsecade suntem noi romanii. Asta se vede chiar acum la tv., cum acesti imbecili care ne conduc alesi de noi,  isi poarta hoiturile pretioase in costume scumpe de firma, apoi se urca  cu un  aer important in  masinile de lux ( era sa zic zburatoare) si asta pe banii nostrii nefacand nimic, decat jocurile lor murdare. In ce alt loc al lumii poporul intretinator i-ar ingadui ? S-au ne denumim ca la spital ,popor de apartinatori, sclavi in labele unor banditi, care se lupta numai pentru ciolan, pentru a strivi orice urma de demnitate a celor care ii tin in puf huzurind, minimalizandu-i prin saracie si neputinta de a protesta in nici un fel, nici macar cu prezenta.
Chiar daca isi schimba stafeta intre ei, nu raman muritori de foame caci, au avut grija  cu ajutorul nostru de un viitor indestulator. De la ei nu ne bucuram decat de "poluarea" atmosferei cu flatulatiile lor imputite. Si pentru asta le suntem recunoscatori.
Ei au  libertatea de la noi, sa-si faca mis-masurile in vazul tuturor, fara nici o constrangere morala ci numai  de fatada, sa arate cat mai momos.
Ce asteptari sa avem ?  Noi numai ce facem cu mana noastra, este  de durata si ne vom castiga respectul generatiilor ce vor veni.
In rest totul este desertaciune pentru noi si acumulare de averi pentru ei.
PS Prima propunere de prim ministreasa a tarii, sper sa isi reia munca in bucatarie, pentru ca a lasat nesupravegheata ciorba de burta atata vreme !

Niciun comentariu: