vineri, 3 noiembrie 2017

Actiuni necontrolate

 Actiuni necontrolate ale autoritatilor locale

Foto actualul lider....Obaydi, fost purtator de cuvant al...

Am promis ca voi continua, dar nu din cauza lasitatii nu am scris  ci, din cauza ca la orice activitate trebuie sa gandesti la consecintele ce decurg din demersul tau.
Mereu am spus despre eliberarea animalului din om, care este mai crunta ca la un animal simplu chiar din jungla.
Am refuzat mereu sa cred suta la suta, cand am citit despre intrarea Armatei Romane in Odessa si am spus ca, sunt exagerari pentru ca, castigatorii  isi spun pentru istorie adevarul lor.
Am citit ca experimentul Pitesti(unde s-a folosit si picatura chinezeasca la propriu), nicaieri comunistii impusi de rusi, nu a putut fi aplicat ca aici, in Romania. Cei mai rai romani pentru romanii lor au aplicat aici unde, in nici o tara devenita comunista prin ocupatie, nu au putut sa o impuna.
Dar ce va spun acum, numai aici la noi intr-un oras de provincie cu consecinte neaprofundate destul de prezent, nu putea sa existe decat datorita autoritatilor, A CELOR VARE TREBUIAU SA  STOPEZE LA TIMP ACESTE MANIFESTARI SUPERHULIGANICE.
Asta datorita coruptiei pana in maduva oaselor a autoritatilor, fiind imbarligati toti, cu tot felul de scursori ale societatii, indiferent la orice nivel. Pentru asi face  mendrele din amuzament, au scos la inaintare functionari publici platiti din bani publici, care nu a fost suficient cat rau faceau acolo in acel loc caldut din Primarie, Politie, etc. ci i-au pus sa se dea in spectacole grotesti, veniti pe teren si tinand animalitatea  activa, pana la nivelul cel mai de jos. Din ce am publicat eu cred ca s-a inteles ca, nu eu sunt cea mai mare specialista cautand legatura, cu cei mai duri barbati din lume si nici dupa marile echipe de fotbal, nu ma  omor.
Dar furturile din apartamente, pe langa celelalte magarii la asta a dus. Din momentul cand mi s-au furat calculatoarele ramanandu-mi doar carcasele, arunci am vazut prin calculatorul ramas mie dar, care se intrerupea mereu, ca sunt abordata de....  insa numai dupa ce am cumparat alt calculator, mi-a venit mintea cea de pe urma mie, insa cei  care transmiteau de atunci, in scurt timp au inteles ca nu eu sunt cea interesata de....
Politia m-a trimis chiar din cursul primei luni a anului 2015 dupa reclamatia mea, la Protectia
Consumatorului, unde am fost, sa-mi spun nemultumirea. Ce nemultumire sa am ? Ca durii lumii nu erau destul de duri pentru gusturiler mele? Insa ei durii, dupa ce  au retras  capeteniile de atunci prin purtatorii lor de cuvant, au ramas ceilalti  mai tineri, scoliti in Occident, si atunci am inteles ca si pana acum ca, bestii sunt peste tot, numai sa nu le dai mana libera, sa nu le permiti sa se elibereze din constrangerile societatii de fatada..
Insa cei care si-au insusit calculatoarele mele, nu s-au multumit sa contempleze doar, au intervenit pe langa ca au sters tot ce au vrut, au anulat comenzi facute de mine, au facut cereri din partea mea cum ca vreau.... si vreau....acum nemaiavand decat a cere in numele meu venirea aici la mine.(si acum sunt anuntata ca ..expl. "să fie infectat cu software rău intenţionat. Pentru a continua să navighezi pe Facebook, poţi fie să utilizezi alte .)
Am anuntat Licuriciul, mi-a si raspuns in 7 iul.2015, dar a stat in expectativa.
Nu imi este frica de nimic, dar acum cand cu fiecare zi din cauza sanatatii imi spun ca este ultima cand mai scriu, vreau sa  spun clar care este  nemernicia caci, denigrarea mea este permanenta inclusiv indepartandu-mi familia, cu vorbe mestesugite ca, nu sunt in toate  mintile si trebuie sa-mi puna camere de luat vederi, care chiar daca nu s-ar efectua,  adauga o umbra asupra moralitatii mele.
Nu am incredere in nimeni doar in ZIARIASTI, AM DOVEZI INCLUSIV CALC. OFERIT IN SCHIMB. Nu am dat acceptul publicarii unor referinte nici altor formatii politice, interesate, de cum s-a degradat societatea noastra sub imperiul coruptiei, inclusiv la indicatia  unui general in rezerva  care a mancat si mananca banii nostrii in mod malefic, chiar daca pe el nu-l duce capul dar, apeleaza la organele  statului.
Spun clar ca am inteles perfect ca javre sunt in toata lumea si in toate constructiile politice si militare dar, aici la noi pe timp de pace este inacceptabil sa  promovam asa ceva cu atingere la siguranta statului..
Banii contribuabililor trebuiesc folositi pentru scopul pentru care li s-au dat prin salarii, adica pentru pastrarea ordinii, disciplinei, demnitatii omului. Nu pentru distractiile..
Pot oferi dovezi palpabile inclusiv trecerea la punerea in pericol ai securitatii mele. Dar la dovezi se musamalizeaza totul. Nu traiesc in lumea mea ci, in lumea asta nedemna pentru societatea pe care o pastoreste in mod, nedermn si vulgar alesii nostrtii.
Nu am dat adrese si nume pentru ca nu  am siguranta ca, se va merge pana la capat. Dar daca dvs. imi cereti voi continua. Sa auzim numai de bine, vorba lui Neculai Constantin Munteanu de la Europa Libera, de pe vremuri.

Niciun comentariu: