joi, 9 noiembrie 2017

Coruptia la Ploiesti

 Si-au pierdut bisola organele .... din Ploiesti, nu mai au nici macar simtul conservarii.

 

https://plus.google.com/u/0/photos/photo/107697167495530426060/6471726828809640866?icm=false&iso=true
Documentar propagandistic ISIS trimis mie, in mod privat.

Pentru ca nu stiu daca voi mai putea scrie  maine, va continui ceea ce v-am mai scris, cu o perioada inceputa la 1 ian.2015, cand mi-au fost furate cele 2 calculatoare de catre hotul din apartamente Cristache Nicu care le-a inlocuit cu un calculator stricat de la fiul sau Mircea, de la magazinul Valmary93, pe gangul din dreapta Pub-ului lui Doroftei din centrul Ploiestiului avand imagini cu decapitari si tot felul de orori. Eu am inteles doar in mai cand am cumparatv  alt calculator in mai. Acesti 2 infractori tata si fiu in loc sa isi vada de treaba in continuare, au actionat in locul meu prin stergeri si cerinte. Astfel s-a ajuns la cereri de incriere intr-o organizatie militara,  fara ca eu sa cer asta si chiar sa faca cerere in numele meu ca vreau neaparat sa fac instructie militara si vreau un intructor de acolo. Toata mizeria a mers pana acum, cu toate ca stiu ca, chiar daca imi erau aduse pieesele toate, ei tot aveau acces in interior.
Totul a mers pentru ca nu s-a luat masuri impotriva gen.rez.Ispas Vasile care impreuna cu tiganii Micu si acum organizeaza  abuzuri grotesti pentru a ma denigra si a ..
Nu este  nici o scuza pentru ca, aceste uneltiri se bazeaza pe  deznodamantul ca, eu asi fi nevbu8na si chiar cererea mea  de a intra intr-o organizatioe militara si de a cere sa fac instructie cu un anume instructor, frizeaza nebunia. Cred ca Politia Ploiesti si-a depasit  capacitatea de a avea o conduita normala si se joaca cu focul. Coruptia Politiei Ploiesti, cu Primaria Ploiesti, cu tiganii si la ordinele unui general psihopat si dezaxat sexual, nu face cinste si nu le justifica salariile. Va repet eu nu am cerut nimanui nimic si am cerut doar sa se schimbe echipa  de la Pol.Ploiesti cu alta noua, pentru ca sunt bataia de joc a infractorilor, a prostituatelor, a tiganilor.
Legatura  intre ISIS si Politia Ploiesti cu care infractorii Cristache Nicu, tata si Cristache Mircea fiu la cererea gen.rez. (suspectat de pedofilie) este, de a ma discredita si cine stie, eu ii suspectez de planuri criminale. Coruptia la Ploiesti duce la cele mai abominabile dejectii din partea celor care sunt platiti de noi toti. Va reamintesc ca eu sunt in greva fiscala pentru ca aici la Ploiesti orasul nostru este terenul de  comitere a infractiunilor, sub umbrela Politiei Ploiesti.Sunt permanent victima unor scenarii grotesti zilnice. Am incredere doar in ziaristi veritabili(nu in ziaristii lui peste prajit).
Sunt impiedicata sa continui...din interiorul calculatorului...
Dovada pentru cele afirmate, este calc. dat mie in locul celor 2 ale mele.
Actiunile unor derbedei ca cei numiti mai sus, este disproportionata  implicand  organizatii "teroriste", vazand ca nu au reusit sa ma  denigreze de tot pana la eliminare fizica.

Niciun comentariu: