duminică, 5 noiembrie 2017

Coruptia


Coruptia din Politia Ploiesti, atentat la siguranta statului

https://plus.google.com/photos/photo/114429907053066156454/6484358460616426898?icm=false&iso=true&sqid=111954506551638907662&ssid=7fa9be79-f318-4e8c-b65a-8f069d328267
Am promis:
Pentru ca sunt pe ultima suta de metri, vreau sa va spun un adevar greu de digerat chiar si pentru dvs.
Vanatoarea mea a inceput odata cu mutarea aici acum 15 ani. O canalie securisto-comunista gen.in rezerva si cu o familie de tigani au initiat  persecutarea mea pe toate planurile inclusiv defaimarea, pentru a ma face sa ma mut, ca....ca... Nu a fost  de mirare ca au fost numai ei dar, au apelat la organele judetului si mai ales la Politia Ploiesti care a intrat in lupta cu toate persoanele infractoare si cu o moralitate josnica. Dar vreau sa ma refer mai precis la data de 1 ian.2015 cand mi s-au furat cele 2 calculatoare de catre infractorul Cristache Nicu si mi s-a adus in schimb un calc. al lui  si care era defect (il am si acum) eu fiind nevoita sa cumpar altul in rate dupa 5 luni si abia atunci am inteles ce era cu decapitarile turbate, cine mi le trimitea tocmai mie care, nu stiam cine sunt.
Am inteles totul si am constatat ca, chiar cu  securizarea calculatorului fiul lui Cristache NICU, MIRCEA CU ASPECT ISISIST, COADA DE PAR CRET SI LUNG, PRINS LA CEAFA, este in calc. meu si face  cereri in numele meu si stergeri. Acesti 2 infractori au spus ca sunt rude cu 3 sferturi din  Politia Ploiesti si  tatal m-a amenintat.
Eu nu stiu cu ce fler l-am depistat pe fiu si mi-a promis de cateva ori ca vine la intalnirea cu mine, fiind la blocul alaturat dar, nu a venit si nici cand l-am contactat  din ziarul Raid.
Politia PLOIESTI IN LOC SA-I INTERZICA SA CONTINUE ACEST JOC MURDAR SI PERICULOS, l-a lasat pentru amuzamentul lor, sa continue si impotriva mea a inceput o propaganda defaimatoare pana azi, (ca nu sunt in toate mintile) a interzis baietilor mei sa ma viziteze si a obligat vecinii sa faca scandaluri de unii singuri la adresa mea. In 3 iun.a.c. au apelat la 2 impostori in haine de politisti sectia 4 Ploiesti  sud, sa vina sa ma legtimeze dupa ce in prealabil au pus pe un imbecil sa-mi smulga gratiile de la geam(sunt la parter).Politia, cand am cerut procesul verbal mi-a scris ca am chemat 112 si au urmat procedurile, apoi ca au rezolvat dupa ce am pus eu grilajul la geam.Suspectez ca au scos gratiile sa intre chiar in lipsa mea, sa ia ai cele 2 calculatoare, unul cimparat de mine, celalalt lasat de ei politistii, prin ruda lor Cristache Nicu.
In numele meu Mircea fiul lui Cristache Nicu a facut  apel la conducerea ISIS, cu o cerere sa ma faca membra si nu numai atat, cand nici nu m-am dumirit bine, mi-au scris sa vin sa fac antrenamente, inclusiv mi-a scris si numele ofiterului la care sa ma prezint. Mai are doar sa scrie in numele meu ca le fac chemare!!!
Dar toata mizeria continua cu tiganii Micu Vasile si remorca,  generalul rezervist Ispas Vasile, propaganda contra mea, este strigata ca, nu sunt in toate mintile, eu necombatand prin nimic acele strigate in drum.
Calculatorul lor Cristache tatal si fiul, il am si nu il dau decat ziaristilor, singurii in care am incredere.
Si ma voi adresa  unei ambasade pe care o agreez eu, pentru a-mi apara drepturile care imi sunt incalcate prin atragerea mea intr-un joc periculos, neinitiat de mine.
Licuriciul stie din 7 iulie 2015, dar sta in expectativa.
Acest fapt nu este nici a 10-a parte din ce mi se face zilnic (cu pierderi financiare pentru mine),in asa fel incat si cel mai vechi serviciu secret militar din Europa a venit  in 2013 si mi-a scris apoi ca au fost aici.
De ce este Serviciu Secret la Ploiesti? Nu face nimic pentru ca, coruptia e mare si sunt toti imbarligati cu femei de moravuri usoare, barbati, locatari, institutiile orasului si cu ultima cocota masculina Ion Daniel (coincidenta de nume) angajat la Pompieri de care si Pompierii se leapada. Am scris acum, aceasta pagina murdara la adresa Politiei Ploiesti  pentru ca, mai am putin si dau coltul :)))dar, cat mai voi simti mai bine, voi continua. Constienta de consecinte pentru altii dar, si pentru mine, nu anulez cele scrise si intaresc prin a spune si a dovedi unde duce coruptia. Aici principalul vinovat este fostul sef al Politiei Ploiesti, V.Dosaru  cu mutra de european, fara papion. Daca dupa mergerea mea in audienta in primavara lui 2012, renunta la nurii ofiliti ai Marcelei ....si isi lua in serios menirea cu care a fost investit in cadrul Politiei Ploiesti, alta faina se cernea in orasul nostru si nu eram de rasul lumii.
PS Nu am nimic de spus comportamental, la adresa purtatorilor de cuvant, ai liderilor si corespondentilor care mi-au trimis mesaje, necerute de mine. Atitudinea lor civilizata poate fi exemplu pentru cei implicati mai sus. 
Eu nu i-am cautat niciodata doar Mircea, in numele meu. Numai izolarea  fata de orice contact cu vre-un calculator sau poate nu, pentru ca este prea tarziu, mai rezolva ceva.
Special nu am dat nume si adrese, pentru a nu pune pe nimeni in pericol inclusiv pe mine, care sunt vizata si amenintata permanent.

Niciun comentariu: