vineri, 10 noiembrie 2017

Imi este silaImi este scarba de calculele zilnice despre pensii si salarii, facute de catre toti neispravitii tarii.
Imaginea Romaniei este  rasturnata in mijlocul tarii si pute ingrozitor.
Cu toate  iesirile televizate ni se arata o data in plus, in ce societate traim si cum nu putem sa ne  sustragem acestui mecanism mafiot, mai urat la noi ca la altii, banditismul dus ca politica de stat si rostit cu emfaza mai bine zis scuipat in fata noastra  printre dinti cu un ras hidos, de criminal care stapaneste situatia si noi nu suntem decat niste taratoare  la bunul plac al lor.
Eu cred ca nici nu as mai avea nimic de agaugat decat o greata permanenta, un regret enorm ca nu am putut face nimikc pentru ca macar sa trag un semnal de alarma pentru cei cu un intelectual mai ridicat dar, care s-au dovedit si ei niste profitori care au inchis ochii si au aprobat toate marlaniile si mojiciile. Istoria ii va repudia, dar acum era nevoie de ei, asa cum ne spuneau in 1990 ca, avem voie sa huiduim. Acum tac vinovat si noi ii huiduim pe ei, in care am avut deplina incredere si ne uitam la ei ca la Dumnezeu si le sorbeam cuvintele. O mare vina are si intelectualitatea romaneasca care, s-a temperat la auzul fosnetului banilor, ducand o existenta blegoasa si merita uitarea.
vexez, vb. I. Tranz. (Livr.) A răni pe cineva în amorul său propriu; a jigni, a ofensa; p. ext. a contraria. – Din fr. vexer, lat. vexare.

Niciun comentariu: