luni, 6 noiembrie 2017

Patriotism si tradare


 Nu se mai potriveste zicala :"Ce este val ca valul trece!"Caricatura despre patriotism si tradare.

V-am mai spus ca atunci cand eram, chiar si acum, suparata in viata, cautam sa-mi ocup mintea cu  subiecte greu digerabile pentru mine. Daca nu aveam acasa cartile respective care imi furnizau munitia, mergeam la biblioteca Nicolae IORGA DIN PLOIESTI SI CAUTAM ACOLO CE MA INTERESA. AM GASIT mereu ce am avut nevoie. Asa am ramas in minte cu emblema ca, toate marile puteri ale lumii s-au  prabusit datorita coruptiei. De la Babilon si Egipt, la Impreriul Roman  de Apus si Rasarit (caderea Constantinopolului an fost posibila si prin tradare).
Coruptia este frate geaman cu tradarea. Coruptia sapa precum picatura chinezeasca.
Acum daca ne axam pe situatia Romaniei si a romanilor, ajungem mai devreme sau mai tarziu la acelasi efect. Tara furata sau donata, sursele noastre instrainate, inconjurati de taratoare veninoase, fara un nationalism puternic, mi se pare ca suntem condamnati fara loc de intoarcere.
Am revazut a cata oara, demnitatea Pres.SUA Roosveldt, ales de 4 ori, bolnav, paralizat, cat devotament a  avut si cum a luptat pentru triumful Americii incepand cu marea criza din 1929 si pana si-a dat duhul in 1945, la terminarea razboiului. Chiar paralizat a dat dovada ca, este cel mai puternic cu adevarat om al planetei, mai tare chiar decat cei mai sanatosi oameni.
Acum este un moment de rascruce in lume si mai ales pentru Romania. Nu avem sange in vene, dar chiar daca am avea, suntem sortiti tuturor esecurilor pentru ca, dusmanii sunt multi si periculosi.
Dar am avea onoarea pentru posteritate, ca am luptat pana la capat.
Citesc despre actiunile nationalistilor(patriotilor ) din tari de pe tot globul, cum se straduiesc ei, cum se intrebuinteaza pana la limita imposibilului, pentru idealuri marete. De astfel de oameni avem noi nevoie,  mai ales ca NATIONALISTII nostrii,  sunt supusi unui sabotaj constant, o mana de ajutor cat o lopata de escavator, dau si politicienii chemati la masa tradarii.
Bine ca nu voi mai fii sa vad acest spectacol ultim, care pune capac si astfel pecetluiteste vana, care ar trebui sa fie emblema unui neam stapan pe acest pamant, care si-a aparat teritoriul si care prin malvexatiunile tradatorilor de-a lungul ultimelor veacuri, au fost transformati din stapani in sclavi.
Niste sclavi catora li s-a luat fermitatea de superiori ai celorlalti, fiind primii pe aceste meleaguri si s-a transmis aceasta fermitate de stapani catre tigani, care au condus la o intorsatura urata  si dementiala, a unui popor care avea toate calitatile nobile, de a conduce aici pe aceste meleaguri si un exemplu de a fi urmat de loialisti.
Ce este de facut ? NIMIC! Sa stam pe burta la pamant  si sa primim jeturile de pisat ale calailor nostrii  in ceafa si peste tot, inclusiv in gura. Halal neam condamnat de toti bicisnicii lumii, la impotenta!!!
HALAL sa ne fie(adica sa ne fie rusine)!Dex.
.

Niciun comentariu: